Uutiskirjeen tilaajalle lahjaksi opas työelämän onnistumisiin:

Ajankohtaista


Jeee, takas duuniin - vai miten se menikään!!! Työmotivaation eri ilmentymät

Hip hei!

Nyt on menossa toinen työviikko ja hyvä niin! Pidin rankan kevään (avioero säätöjen loppuhuipentuma, kämpän remppa ja myynti, uuden hankinta, muutto, ero tyttöystävästä... you name it! Luopumista, irtipäästämistä ja uusia alkuja on päässy reenailee ihan kunnolla!) jälkeen kunnon kesäloman: 2,5 kk, jeee!

Tämä oli tärkeä ja itsemyötätuntoinen teko, koska olin aika loppu ja nuutunut hulabaloo vuoden jälkeen. Lomalla uskalsin heittää työasiat kunnolla mielestä - aiemmin tämä olisi vielä pelottanut, mutta nyt osasin ottaa homman luottamuksella. Itseasiassa välillä huoletti ja pelotti, että missä se työmotivaatio luuraa!? Koko loman aikana ei olisi huvittanut pätkääkään tehdä duunia - tämä oli mulle aivan uutta. Ja kuitenkin juuri sitä mitä tarvitsin ja todella eheyttävää.

Onneksi uskalsin antaa itselleni aikaa ja vaikka luottamus työmotivaation palaamiseen oli joskus hyvinkin alhaalla, silti uskoin sen poreilevan hiljaa sisälläni.

Ekana duunipäivänä, kun astuin työhuoneeseen, pysähdyin hetkeksi tunnustelemaan ja ihmettelemään, että mitä itsessäni tapahtuu - huomasin ilokseni, että olin pikkasen innoissani! Wow, työmotivaatiojanalla (0-10) olin tullut 0-1,5 paikkeilta noin 6,5:een. Jo tästä havainnosta sai hyvää buustia. Onneksi mulla oli tosi mahtava henkisen urheiluvalmennuksen asiakas heti aamusta, josta sai merkittävän yhteisen onnistumisen kokemuksen ja olinkin yllättäen pompannut kuopan pohjalta tasaiselle maalle seisomaan tukevasti!!!

Onneksi meillä on resilienssiä, eli joustavuutta selviytyä ja sopetua tilanteista/tilanteisiin - tämä oli itselleni tärkeä oppimiskokemus siitä, että hankalastakin tilanteesta voi päästä eteenpäin - ja vielä super nopeasti. 

Iloa, onnistumisia ja sopivasti työmotivaatiota sinun työviikkoosi!

mindfulness työpäivä, mindfulness työkyky, mindfulness työpaikka, mindfulness suorituskyky, mindfulness työyhteisö, mindfulness organisaatio, mindfulness yritys, mindfulness, mindfulnes, mindfulness kurssi, mindfulness-kurssi, mindfulnes kurssi, mindfulnes-kurssi, mindfulness verkkokurssi, mindfulness-verkkokurssi, mindfulnes verkkokurssi, mindfulnes-verkkokurssi, mindfulnes, tietoisuustaidot, läsnäolo, tietoisuustaito, mbsr, meditaatio, tietoinen hyväksyvä läsnäolo, mindfulness-harjoitus, mindfulness-meditaatio, mindfulness-työ, mindfulness työ, mindfulness työpaikalla, mindfulness-työpaikalla, mindfulness työssä, mindfulness johtaja, mindful leader, mindful esimies, mind ful, mind fullness, mindfullness, mindfulness kurssi, työhyvinvointi, mindfulness kirja, stressinhallinta, mindfulness harjoitukset, keskittyminen, mindfulness työpaikalla, mindfulness mobiilisovellus, mindfulness app

Kesän tärkeimpiä juttuja oli tyttären kanssa yhteinen puuhevosen rakennusprojekti heart

Liity sivun yläreunasta Onnistumisia-uutiskirjeen tilaajaksi. Saat lahjaksi 10 sivuisen oppaan: Vältä näitä työelämän 10 virhettä ja saat parempaa hyvinvointia sekä tuloksia.