Uutiskirjeen tilaajalle lahjaksi opas työelämän onnistumisiin:

Ajankohtaista


Aleksin mindfulness vlogi | Hetkinen #3 | Hidasta elämää-sivustolla: Mindfulness-ruokailu!

Onko ruokailuseuranasi usein puhelin, läppäri, TV tai lehti? Lähde mukaan kokeilemaan mindfulness-vaihtoehtoa!

Hetkinen-vlogin heinäkuun innoste on mindfulness-ruokailu! Ota innoste vastaan, innosta frendisi mukaan ja syödään kuukauden ajan (heinäkuu) vähintään 1 ateria mindfulness-läsnäololla.

Nautinnollisia ruokailuhetkiä – nam! T. Aleksi

Lue lisätietoa mindfulnessista.

Avainsanat: aleksi litovaara, asenne, energia, hidas elämä, hidastaminen, hyvinvointi, kokonaisvaltainen hyvinvointi, läsnäolo, meditaatio, mindful eating, mindfulness, mindfulness ruokailu, muutos, ravinto, stressi, stressinhallinta, syöminen, terveys, tiedostava syöminen, tietoinen läsnäolo, tietoisuustaidot


Iltalehti - Näin harjoittelet positiivisemmaksi!

Iltalehdessä oli Ilkka Koppelomäen, Juhani Töytärin ja meikäläisen vinkkejä positiivisen elämänasenteen ja fokuksen vahvistamiseksi. Perustyökaluja ja mindfulnessia - siitä on hyvä lähteä!

Iltalehti mindfulness

Linkki juttuun

Avainsanat: aleksi litovaara, asenne, hyvinvointi, kokonaisvaltainen hyvinvointi, läsnäolo, mindfulness, stressi, stressinhallinta, terveys, tietoinen läsnäolo, tietoisuustaidot


Aleksin mindfulness vlogi | Hetkinen #2 | Hidasta elämää-sivustolla

Hetkinen #2 -vlogissa fiilistellään yleisimpiä väärinymmärryksiä mindfulnessiin liittyen ja avataan aiheita MythBuster-meiningillä!

Oivalluttavia katseluhetkiä!

Yleisimmät väärinymmärrykset mindfulnessista:

  1. Mindfulness on uskonnollista (Tästä voisi spekuloida maailman tappiin asti. Videolla pyrin antamaan mahdollisimman tiiviin ja selkeän vastauksen tähän.)
  2. Mindfulness on vaikeaa
  3. Mindfulness-harjoitukset ovat pakoa vaikeista ajatuksista, tunteista ja asioista
  4. Mindfulness on hihhuleiden hommaa
  5. Mindfulness-harjoitteluun haaskautuu liikaa aikaa
  6. Mindfulness-harjoittelun tavoitteena on mielen tyhjentäminen
  7. Mindfulness on rentoutumista

Voi olla, että teen tästä vielä jatko-osan. Mikä on sinun mielestä sellainen väärinymmärrys mitä olisi hyvä käsitellä?

Lue lisätietoa mindfulnessista.

Avainsanat: aivot, aleksi litovaara, asenne, elämä, energianhallinta, hyvinvointi, ihminen, kiitollisuus, kokonaisvaltainen hyvinvointi, läsnäolo, meditaatio, mindfulness, onnellisuus, rakkaus, stressi, stressinhallinta, terveys, tietoisuustaidot, tunteet, työ, työelämä, uskomukset


Aleksin mindfulness vlogi | Hetkinen | Hidasta elämää-sivustolla

Aloitin videoblogin Hidasta elämää -sivustolla. Vlogissa käsitellään asioita letkeällä otteella ja mindfulnessin näkökulmasta. Ensimmäisessä osassa pohditaan keinoja päästää irti ”epäreiluksi” kokemasi tilanteen vatvomisesta ja märehtimisestä mindfulnessin keinoin Käy katsomassa ensimmäinen videoni aiheella: Keinoja epäreilun käytöksen kohtaamiseen

Lue lisätietoa mindfulnessista.

Avainsanoja: Mindfulness, tietoinen läsnäolo, anteeksi antaminen, anteeksianto, asenne, ego, hyvinvointi, irti päästäminen, kohtaaminen, kokonaisvaltainen hyvinvointi, läsnäolo, tunnetaidot, tunteet, työelämä, vuorovaikutus

 


Johtajan onnistumistarina #coachingvaikuttaa

Johtajan onnistumistarina

Coachasin kokenutta ja pätevää johtajaa, jonka oli vaikea löytää työmotivaatiota ja iloa uudessa organisaatiossa. Tehtävät, jotka olivat aiemmin hänen taitotasolleen tuttuja ja rutiininomaisia, eivät tahtoneet enää millään edistyä.

Jossain vaiheessa coachausta johtaja oivalsi, että edellisessä paikassa ollut työpaikan ankeuttaja nakersi edelleen hänen fiilistään (ankeuttajan toiminta johti tilanteeseen, jossa johtaja savustettiin ulos).

Coachauksessa katsomme yleensä asioita nykyhetkestä tulevaisuuteen. Johtaja kuitenkin pyysi, että tekisimme seuraavalla coachaus-kerralla "tyhjän tuolin harjoituksen". Silloin hän saisi mahdollisuuden kertoa ankeuttajalle asiat, joiden sanomiseen hänelle ei ollut annettu tilaisuutta.

Olin seuraavalla kerralla valmistautunut harjoitukseen ja ylimääräinen tuoli oli otettu esille. Johtajan tullessa sisään, hän loisti aivan uudella tavalla. Olin innostuneen häkeltynyt hänen positiivisesta muutoksestaan. Hän kertoi jo suorittaneen harjoituksen omassa mielessään ja tehneen rauhan ankeuttajan kanssa! Tilanteen hyväksyminen, irti päästäminen ja anteeksi antaminen antoivat hänelle rauhan ja itsevarmuuden löytää oma osaamisensa uudestaan sekä päästä käsiksi työmotivaatioon ja iloon! WAU!!!

Joskus onnistumiset ovat todella pieniä juttuja jotka voi johtaa isoihin positiivisiin muutoksiin. Johtajan tarina on inspiroiva esimerkki siitä, että meissä on jo viisautta ja potentiaalia nousta kuopasta kohti uutta kukoistusta!

Johtajan kuulumiset nyt puoli vuotta coaching-prosessin jälkeen:

"Minulle kuuluu erittäin upeaa, tämä kevät on ollut aivan uudenlainen kuin vuosi sitten! Työnilo ja innostus uuden tekemiseen, jonka luulin jo kadottaneeni, on palannut. Vaikuttajatehtävä löytyi aivan yllättäen ihan läheltä ja odottamatta. Uskon positiivisten valmennushetkiemme olleen erityisasemassa siinä, että vanhan ja koetun pettymyksen sai käsitellä ja sen jälkeen vaihe vaiheelta hylätä. Tämän negatiivisen tunnelastin pudottaminen ja tulevaisuusorientoitunut työskentely vapautti mielen energiat uusien mahdollisuuksien havainnointiin. Näin tapahtui ainakin minulle ja siitä olen sinulle, Aleksi-matkakumppani, kiitollinen. Olit ihminen oikeassa paikassa, oikealla asenteella ja oikeilla kysymyksillä. Sitä vuorovaikutusta on valmennus parhaimmillaan."

WAU!!! On merkityksellistä ja upeaa olla mukana tällaisissa onnistumistarinoissa! #coachingvaikuttaa


Johtavan viestintäkonsultin tutustumismatka mindfulnessiin

Johtavan viestintäkonsultin tutustumismatka mindfulnessiin - täyttä elämää ja arkeen sopivia harjoituksia Susanna:n blogissa! Lue blogi-kirjoitus tästä.

Avainsanat: aivot, mindfulness videovalmennuskurssi, asenne, elämä, energianhallinta, hyvinvointi, kokonaisvaltainen hyvinvointi, läsnäolo, meditaatio, mindfulness, stressi, stressinhallinta, terveys, tietoisuustaidot, työ, työelämä

Lue lisätietoa mindfulnessista.


Täysii-seminaarin kevätkampanja 29.4. asti

Täysii-seminaarin kevätkampanja päättyy keskiviikkona 29.4.2015 klo 23:59. Ennen tuota ajankohtaa ilmoittautuvat saavat kaupan päälle 259,50 euron bonukset! Lue lisää täältä.


Blue Wing 5/15 matkamiehen mindfulness

Lue Blue Wingsistä (s.81) vinkkini miten mindfulness voi olla messissä matkakumppanina :)

Avainsanat: jännittäminen, tunteiden hallinta, pelko, jet-lag, energianhallinta, hyvinvointi, kokonaisvaltainen hyvinvointi, läsnäolo, meditaatio, mindfulness, stressi, stressinhallinta, tietoisuustaidot, läsnäolo

Lue lisätietoa mindfulnessista.


Mindfulness-videovalmennuskurssin voittaneet

Mieleenpainuvin mindfulness-hetki -kilpailun voittajat on valittu. Käy Facebookissa katsomassa ketkä saivat palkinnoksi 8 viikkoa kestävän mindfulness videovalmennuskurssin! Linkki palkintoon. Onnea voittajille ja innostusta sekä oivalluksia mindfulnessin parissa!

Lue lisätietoa mindfulnessista.


ISTV - Nuutunut keho virkeäksi kesken työpäivän

Nuutunut keho virkeäksi kesken työpäivän - kokeile näitä joogaliikkeitä!

Hima-Salin joogaopettaja Johanna ja Mindfulness-ohjaaja Aleksi Litovaara esittelevät, miten lyhyellä joogasarjalla saa itsensä liikkeelle ja virkeäksi. Näillä joogaliikkeillä saa kehoon virtaa ja aivoille happea. Tämän jälkeen ajatukset rullaavat. Katso ISTV:n lyhyt video tästä.

Liity sivun yläreunasta Onnistumisia-uutiskirjeen tilaajaksi. Saat lahjaksi 10 sivuisen oppaan: Vältä näitä työelämän 10 virhettä ja saat parempaa hyvinvointia sekä tuloksia.