Uutiskirjeen tilaajalle lahjaksi opas työelämän onnistumisiin:

Ajankohtaista


Techcrunch.com: Blooming measures your heart and brain to reduce stress at work

Lue tästä mitä Techcrunch kirjoitti startupistamme!


Mindfulness-tutkimus Jyväskylän yliopistosta - tuoretta kamaa!

Jyväskylän yliopistosta on valmistunut mindfulness-tutkimus otsikolla: Mindfulness-, hyväksyntä- ja arvopohjaisen (MIHA) ohjelman vaikuttavuus työuupumusoireiden lievittäjänä: tutkimusyhteenveto Muupu-hankkeesta

Lue tutkimus tästä.


Fit-lehti 3/16: treenimotivaation buustaus!

Lue vinkkini treenimotivaation buustaukseen tästä.


Mindfulness työpäivä -verkkokurssin erikoisryhmään ehtii vielä - osallistuminen sulkeutuu ma 22.2.!

Tähän erikoisryhmään ei enää pääse mukaan. Voit osallistua normaalille Mindfulness työpäivä -verkkokurssille tästä.

Mindfulness työpäivä -verkkokurssin erikoisryhmään ehtii vielä - osallistuminen sulkeutuu ma 22.2.! Verkkokurssi on tarkoitettu sinulle, joka koet stressiä, kiirettä, riittämättömyyden tunnetta, jaksamattomuutta, työmotivaation puutetta tai hankaluuksia vuorovaikutustilanteissa.

Kurssi hyödyttää myös sinua, jonka hyvinvointi on riittävällä tasolla ja etsit keinoja ylläpitää terveyttäsi niin kehon kuin mielen näkökulmasta.

Erityisen tästä verkkokurssista tekee se, että siinä on mukana noin parisataa osallistujaa samaan aikaan. Ryhmä pääsee jakamaan kokemuksiaan ja tsemppaamaan toisiaan kurssin keskustelupalstalla.

Tutustus Mindfulness työpäivä -verkkokurssiin tästä.


‪#‎mindfulness‬ ‪#‎mindfulnessatwork‬ ‪#‎mindfulnesstyö‬ ‪#‎mindfulnesstyössä‬ ‪#‎mindfulnesstyöpaikalla‬ ‪#‎mindfulnesstyöpäivä‬ ‪#‎mindfulleadership‬ ‪#‎mindfulnessaku‬ ‪#‎mindfulnesshelsinki‬


Katso Tekijäakatemian video: Aleksin yrittäjätarina

Katso Andy Hopin tekemä videohaastattelu, missä kerron 3 tärkeintä asiaa yrittäjänä kasvamiseen ja onnistumiseen. Katso video tästä.

mindfulness, mindfulnes, mindfulness kurssi, mindfulness-kurssi, mindfulnes kurssi, mindfulnes-kurssi, mindfulness verkkokurssi, mindfulness-verkkokurssi, mindfulnes verkkokurssi, mindfulnes-verkkokurssi, mindfulnes, tietoisuustaidot, läsnäolo, tietoisuustaito, mbsr, meditaatio, tietoinen hyväksyvä läsnäolo, mindfulness-harjoitus, mindfulness-meditaatio, mindfulness-työ, mindfulness työ, mindfulness työpaikalla, mindfulness-työpaikalla, mindfulness työssä, mindfulness johtaja, mindful leader, mindful esimies, mind ful, mind fullness, mindfullness, mindfulness kurssi, työhyvinvointi, mindfulness kirja, stressinhallinta, mindfulness harjoitukset, keskittyminen, mindfulness työpaikalla, mindfulness mobiilisovellus, mindfulness app


TrainEngage Studio: Terve mieli terveessä ruumiissa!

TrainEngage Studio (26.1.16 webinaari tallenne): Terve mieli terveessä ruumiissa!

Kuinka voit parantaa omaa ja työyhteisösi jaksamista mindfulnessin avulla? Mikä merkitys liikunnalla on työssä jaksamisessa? Katso tammikuun TrainEngage Studion webinaaritallenne ja tiedät!


Parempi Bisnes -vlogi: Silmiin katsominen on mindfulnessia

Katso Parempi bisnes -sivujen vlogini otsikolla: Silmiin katsominen on mindfulnessia.

Tsemppaan sua katsomaan tuntemattomia silmiin. Katso videolta, minkä takia se kannattaa.

 


Mindfulness työpäivä -verkkokurssi, irtaudu stressistä ja vahvista työkykyäsi. Nyt yhteislähdöllä 15.2. alkaen!

HUOM! Tähän erikoisryhmään ei enää pääse mukaan. Voit osallistua normaalille Mindfulness työpäivä -verkkokurssille tästä.

Mindfulness työpäivä -verkkokurssi, irtaudu stressistä ja vahvista työkykyäsi

KENELLE MINDFULNESS TYÖPÄIVÄ -VERKKOKURSSI ON TARKOITETTU?

Verkkokurssi on tarkoitettu sinulle, joka koet stressiä, kiirettä, riittämättömyyden tunnetta, jaksamattomuutta, työmotivaation puutetta tai hankaluuksia vuorovaikutustilanteissa. Kurssi hyödyttää myös sinua, jonka hyvinvointi on riittävällä tasolla ja etsit keinoja ylläpitää terveyttäsi niin kehon kuin mielen näkökulmasta.

Mindfulness on luonnollinen ja tieteellisesti hyväksi havaittu tapa vahvistaa stressinhallintaa, keskittymiskykyä sekä hyvinvointia. Se auttaa meitä kohtaamaan viisaammin erilaiset ajatukset, tunteet ja tilanteet. Mindfulnessia harjoitetaan työpaikoilla, sairaaloissa ja kouluissa ympäri maailmaa.

MINDFULNESS TYÖPÄIVÄ -VERKKOKURSSI HYÖDYT

Mindfulness-tietoisuustaitojen avulla pääset oman potentiaalisi, vahvuuksiesi ja voimavarojesi äärelle. Nämä taidot lisäävät tunneälyä, luovuutta, keskittymiskykyä, stressinhallintaa, rentoutta ja taitoa voittaa masennus. Tieteellisesti on tutkittu, että mindfulness-taidot voivat lieventää kipua, parantaa unta ja vahvistaa terveyttä monin eri tavoin. Samalla menneisyydestä ja tulevaisuudesta huolehtiminen vähenevät ja energiaa vapautuu keskittymiseen ja arjesta iloitsemiseen.

Mindfulness-taidot auttavat sinua keskittymään töissä juuri nyt tekeillä olevaan asiaan. Tuloksesi ja tehokkuutesi voivat parantua, kun mielesi ei seikkaile menneisyydessä, tulevaisuudessa tai useiden eri tehtävien välillä. Mindfulness mahdollistaa uusia ajatusmalleja ja suhtautumistapoja sekä auttaa ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidoissa.

Tervetuloa vahvistamaan onnistumisia ja suorituskykyäsi Mindfulness työpäivä -verkkokurssin avulla!

MINDFULNESS TYÖPÄIVÄ -VERKKOKURSSI

Mindfulness työpäivä -verkkokurssi sisältää muutaman minuutin pituisia päivittäisiä mindfulness-harjoituksia ja vinkkejä, joiden avulla voit vahvistaa palautumistatyökykyä ja ajatusten laatua. Kurssin 1-5 minuutin videot pääset katsomaan helposti sähköpostiisi lähetettävien linkkien kautta silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Tämä 33 päivää kestävä kurssi ei vie aikaa vaan luo aikaa!

Sinun ei tarvitse tietää mitään mindfulnessista ennen kurssin aloittamista. Opastan sinut vinkkien ja harjoitusten avulla parantamaan hyvinvointiasi ja keskittymistä yhteen työtehtävään kerrallaan, jotta voit tuoda parhaan itsesi ja potentiaalisi työpaikalle! Kurssin ytimekkäisiin videoihin on tiivistetty oleellisimmat mindfulness-harjoitukset, joita voit tehdä työpäivän ohessa.

Kurssilla on 14 päivän 100% rahat takaisin -tyytyväisyystakuu.

mindfulness, mindfulnes, mindfulness kurssi, mindfulness-kurssi, mindfulnes kurssi, mindfulnes-kurssi, mindfulness verkkokurssi, mindfulness-verkkokurssi, mindfulnes verkkokurssi, mindfulnes-verkkokurssi, mindfulnes, tietoisuustaidot, läsnäolo, tietoisuustaito, mbsr, meditaatio, tietoinen hyväksyvä läsnäolo, mindfulness-harjoitus, mindfulness-meditaatio, mindfulness-työ, mindfulness työ, mindfulness työpaikalla, mindfulness-työpaikalla, mindfulness työssä, mindfulness johtaja, mindful leader, mindful esimies, mind ful, mind fullness, mindfullness, mindfulness kurssi, työhyvinvointi, mindfulness kirja, stressinhallinta, mindfulness harjoitukset, keskittyminen, mindfulness työpaikalla, mindfulness mobiilisovellus, mindfulness app

MITÄ OPIT?

Harjoituksia, keinoja ja suhtautumistapoja, joiden avulla pidät mielesi ja kehosi työkykyisenä. Kurssin avulla mahdollistat uusia onnistumisia ja innostusta työhösi!

 • Keinoja päästää irti kiireen tunnusta
 • Vahvempaa stressinhallintaa
 • Suhtautumaan rennommin haastaviin ajatuksiin ja tunteisiin
 • Työkaluja kehon ja mielen parempaan palautumiseen
 • Myötätuntoa ja kannustavaa ystävällisyyttä itseäsi kohtaan epäonnistumisissa
 • Mindfulness-harjoituksen ideoinnin ja luovuuden tueksi
 • Vinkkejä työenergian ja suorituskyvyn ylläpitämiseksi sekä parantamiseksi
 • Paljon muuta, joka auttaa sinua tuomaan parhaan itsesi ja potentiaalisi päiviisi

MITEN?

Teemme videoilla lyhyitä mindfulness-harjoituksia, jotka edistävät tutkitusti työkykyä ja hyvinvointia monin eri tavoin. Kurssin seuraaminen onnistuu helposti puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Tulet saamaan:

 • Päivittäisiä mindfulness-harjoituksia ja vinkkejä
 • Yhteensä 33 eri videota, jotka ovat kestoltaan noin 1-5 min
 • Materiaalin käyttöösi koko kurssin ajaksi
 • Mindfulness-harjoitukset kätevästi myös ladattavina mp3-äänitiedostoina, jotta voit palata niihin helposti kurssin jälkeenkin
 • Mahdollisuuden jakaa kokemuksia ja ajatuksia muiden kurssilaisten kesken

KYLLÄ, haluan tilata Mindfulness työpäivä -verkkokurssin tästä hintaan 19,90 euroa.

SUOSITUKSIA ALEKSIN MINDFULNESS-VERKKOKURSSEISTA

"Tähänastisista rauhoittumisharjoituksistani nimenomaan mindfulness on kolahtanut selkeästi parhaiten. Miksi? Siksi, että siihen ei tarvita tunnin joogatuntia, muutama minuutti riittää. Siksi, että siinä ei ole varsinaista tavoitetta, minun ei tarvitse tulla paremmaksi siinä. Siksi, että mindfulnessin voi löytää omasta arjestaan, jolloin sitä ei tarvitse erikseen sovittaa omaan elämäänsä. Mindfulness on asenne."
Susanna Isohanni, Johtava viestintäkonsultti

"Hei ja kiitos videokurssista! Videoita oli mukava seurata, niiden tempo oli mukavan leppoisa ja tunnelma positiivisen kannustava. Harjoitukset olivat mukavan vaihtelevia ja aloittelijalle sopivan mittaisia, joten niistä jokainen varmasti löytää omaan harjoitteluunsa sopivat harjoitteet. Lämmin kiitos vielä kerran."
Pauliina Savolainen

"Videoiden teemat olivat hyvin valittuja ja innostavia sekä harjoitukset olivat sopivan mittaisia. Mahtavaa, että videot on kuvattu luonnonhelmassa! Aleksilla on innostava ja motivoiva tapa kertoa asiaansa, joka tuo mukavalla tavalla mindfulnessin entistäkin lähemmäs tavallista arkea. Kurssin aikana oivalsin omien reaktioideni automaattisuuden ja kuinka tärkeä on pysähtyä hetkeksi ensimmäisen tunteen ja toiminnan välissä."
Virpi Nykänen

ORGANISAATIOIDEN SUOSITUKSIA MINDFULNESS TYÖELÄMÄSSÄ -TEEMASTA

"Aleksi on toiminut mindfulness-asiantuntijana Valon valtakunnallisissa vaikuttamisoperaatioissa, esimerkiksi suomalaisille huippujohtajille rakentamallamme Virta - Energianpuolustuskurssilla sekä kansanedustajatapaamisissa. Palaute on ollut yksinomaan positiivista. Aleksi pystyy pelkistämään mindfulness-ajattelun olennaiset elementit innostavalla ja maanläheisellä tavalla hyvin monenlaisille yleisöille, suurille ja pienille."
Nelli Kuokka, Director, Valo ry

"Olimme kaikki haltioissamme mindfulness-valmennuksesta. Olet loistava puhuja, rauhallinen, selkeä ja kerrot asiat perustellusti. Moni innostui, havahtui ja ryhtyi toimeen."
Leena Lakovaara, aluepäällikkö, Helsingin opetusvirasto

“Aleksin valmennus sai henkilöstöltämme hyvät palautteet – keskittymiskyvyn ja omien tunteiden hallinnan koettiin parantuneen merkittävästi. Urheilun maailmasta nostetut esimerkit sopivat erityisen hyvin tälle kohderyhmälle ja auttoivat oivaltamaan huippusuorituksen ja läsnäolotaitojen välisen yhteyden.”
Johanna Pystynen, Henkilöstöjohtaja, Vincit Oy

mindfulness, mindfulnes, mindfulness kurssi, mindfulness-kurssi, mindfulnes kurssi, mindfulnes-kurssi, mindfulness verkkokurssi, mindfulness-verkkokurssi, mindfulnes verkkokurssi, mindfulnes-verkkokurssi, mindfulnes, tietoisuustaidot, läsnäolo, tietoisuustaito, mbsr, meditaatio, tietoinen hyväksyvä läsnäolo, mindfulness-harjoitus, mindfulness-meditaatio, mindfulness-työ, mindfulness työ, mindfulness työpaikalla, mindfulness-työpaikalla, mindfulness työssä, mindfulness johtaja, mindful leader, mindful esimies, mind ful, mind fullness, mindfullness, mindfulness kurssi, työhyvinvointi, mindfulness kirja, stressinhallinta, mindfulness harjoitukset, keskittyminen, mindfulness työpaikalla, mindfulness mobiilisovellus, mindfulness app

Mindfulness on kauneimmillaan tästä hetkestä kiinnostumista.

TUTKIMUKSIA

Klatt et al, 2015
Fjorback et al, 2014
Takanen 2013
Mrazek et al, 2012
Levy et al, 2012
MacLean et al, 2010
Tang et al, 2008
Hunter, J. & McCormick D.W 2008
Davidson RJ, et al, 2003

Tutkimuksia mindfulness-verkkokursseihin liittyen:

What Is the Impact of Online Training in Mind-Body Skills? Kemper KJ et al, 2015
Mindfulness goes to work: impact of an online workplace intervention. Aikens et al, 2014

TYYTYVÄISYYSTAKUU

Annamme Mindfulness työpäivä -verkkokurssille 100 %:n tyytyväisyystakuun. Mikäli et koe saavasi kurssista mitään hyötyä, sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi 14 päivän sisällä tilauksesta. Pelkkä ilmoitus vain meille ja palautamme sinulle koko maksamasi summan. Lisäksi saat pitää itselläsi kaiken siihen mennessä vastaanottamasi materiaalin.

KYLLÄ, haluan tilata Mindfulness työpäivä -verkkokurssin tästä hintaan 19,90 euroa.
 

Mindfulness työpäivä -verkkokurssi 15.2.–18.3.2016

 • Kurssi alkaa 15.2. ja ennakkomateriaalit ovat käytössäsi verkkokurssiportaalissa jo 30.1. alkaen. Kurssin ilmoittautuminen on auki 22.2. saakka.
 • Kurssi loppuu 18.3.
 • Kurssin vetäjänä on Mindfulness-Coach, työnohjaaja, luennoitsija  Aleksi Litovaara

Miten kurssille pääsee mukaan?

 • TÄSTÄ pääset ilmoittautumaan ja maksamaan kurssin verkkopankissa.
 • Mikäli haluat maksaa luottokortilla, voit ilmoittautua ja maksaa TÄSTÄ.
 • Maksun jälkeen saat kirjautumisohjeet sähköpostiisi. (Huom! Jos käytät gmail-osoitetta, tarkista Sosiaaliset verkostot ja Tarjoukset -osio, meilit saattavat mennä sinne!)
 

Lämpimästi tervetuloa mindfulness työpäivä -verkkokurssille,

Aleksi

Liity sivun yläreunasta Onnistumisia-uutiskirjeen tilaajaksi. Saat lahjaksi 10 sivuisen oppaan: Vältä näitä työelämän 10 virhettä ja saat parempaa hyvinvointia sekä tuloksia.